Strategier For Å Forbedre Huset Ditt

Når du gjør forbedringer i hjemmet ditt, skaper du ikke bare vakre oppgraderinger av hjemmets miljø, men du øker også det generelle når og hvis du bestemmer deg for å selge i fremtiden. Hvis du vil følge disse tipsene, kan du gjøre verdifulle og kostnadseffektive forbedringer i hjemmet ditt.

Plasser lys i hele huset. Stearinlys kan skape en fantastisk effekt i hjemmet ditt. Effekten vil forsterkes hvis lyset er duftende med en god duft. Du kan plassere lys i soverom, bad og spisestue. Bad har spesielt godt av bruk av duftlys. Duftlys vil gi huset ditt en hjemmekoselig følelse.

Prøv ditt beste for å fargekoordinere rommene dine når du maler dem på nytt. Du vil ikke kaste folk når de besøker hjemmet ditt med farger som ikke matcher. Du vil vise folk at du kjenner stil, en av de beste måtene å gjøre dette på er med en god fargekombinasjon.

Hvis du har et lite bad og ikke nok plass til å lagre tingene dine, kan du enkelt lage litt plass selv. Kjøp noen trehyller og installer dem på veggen på badet ditt. Vis kremer, parfymer og andre skjønnhetsartikler på hyllene, i tillegg til dine mindre håndklær eller toalettpapirruller. Dette vil ikke bare gi badet ditt et dekorativt løft, det vil også organisere det.

Når du tar fatt på forbedringsprosjektet, må du passe på å ikke rive for raskt. Undersøk området bak skap eller vegg nøye før du river det. Hvis du ødelegger for elektriske komponenter, må du betale dyrt for å fikse skaden.

For å spare på strømregningen, prøv å bytte lyspærer. Kompakte lysrør og LED -lyspærer koster mer enn vanlige lyspærer, men bruker mindre energi på å belyse hjemmet ditt og vare lenger. Du bør se avkastningen på din månedlige energiregning på kort tid etter at du har byttet ut alle de normale pærene i hjemmet ditt med disse.

Hvordan male en paneldør. Rekkefølgen på å male en paneldør er ganske viktig hvis du vil få et profesjonelt utseende. Mal først listene, etterfulgt av de innfelte panelene. Deretter måler du de horisontale områdene, og til slutt de vertikale områdene. Bruk alltid glatte streker etter treets korn. Etter at første strøk har tørket, gni døren med fint sandpapir, tørk av og påfør et nytt strøk.

Balansere utformingen av stuen din ved å ordne møblene dine symmetrisk. Velg for eksempel å sette sofaen som et fokuspunkt, et salongbord i midten og to lenestoler på motsatt side av sofaen-en på hver side. Symmetri kan også oppnås på soverommet ditt ved å plassere matchende lamper og nattbord på begge sider av sengen din.

Som du kan se, er det mulig å gjøre oppgraderinger til hjemmet ditt med svært lite lommepenger. Disse verdifulle oppgraderingene vil bidra til å tilføre huset verdi og sjarm. Du vil kunne gjøre-det-selv og være stolt over arbeidet du gjorde for å gjøre ditt eget hjem vakkert.

How To Improve Your Home